| Gönderen: 14-Nisan-2010 Saat 16:39 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hayal misin düş mü bilemedim Ansızın hayatıma gelip girdin Sustuğum yerdesin, Sessizliğim kadar içimdesin, Benim kadar bendesin
Dokundukça hayaline Kapılıyorum gözyaşı seline Geceye ışık Güne güneşsin Koparıp ebemkuşağını bağlasam beline Sarsa tenini yedi renk sevgiden sarmaşık
Hasretinden, nemli bakıyor gözlerim Özleminden titriyor sesim Sevgi tohumları ektin çorak gönlüme Filizlendi sevda çiçeklerim Senin eserin karşında duran Gece karası gözlerindir sinemden vuran Sanadır dudaklarımdan dua gibi akan sözlerim Sende demlenir karanfil kokulu nefesim
Kör kuyulardayım Sabah olmuyor sensiz, Uykuya dalsam düşümün kıyısında, Sevdamın yamacındasın, Özgürlügümsün Özgürlüksün Paslanmış çözülmeyen prangalarımda
Gitme bensiz senin olmadığım günlere, Sendeki kadarım, bende Dayanmaz yanık yüreğim bensiz dünlere
Antik bir kentin, Panaramasın da Saklı gizli yaşanmış tüm aşkların sahnelendiği Senaryosu bu sevda Tarih yazacak bu yürek ateşini Yer gök zılgıtlarla karşılayacak gelişini
Yaşamak ne güzel seninle Anlamını yitirmişken her şey Yeniden Yeniden yüzümde gülümseme Kaybolup gitmişken, karanlığın girdabında Gürbüz bir bebek gibi doğdum ellerinde
__________________ _________________
Sana küçük kendime büyük gelen yüreğimde,
Birtek sen varsın...
|