Beni Hatırla  
Dörtyol Belediyesin de Kartla Ödeme

Bookmark and Share

Haber No : 1184
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dörtyol Belediyesi hizmet alanına b ir yenisini daha ekledi. Dörtyol Belediyesi ile Ziraat Bankası arasında yapılan bir anlaşma ile vatandaşlarımız Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, İçme suyu ve diğer ödemeleri kredi kartı ile yapabileceklerdir.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl KESKİN; Sizlerin de çok iyi bildiği gibi günümüz teknolojisi vatandaşlarımıza ödemelerinde birçok kolaylıklar sağlamaktadır.
Biz de sizlerden gelen talepler doğrultusunda kredi kartı ile ödeme yapabilme kolaylığı sağlamış bulunuyoruz.
Kredi kartı pos cihazı Belediye tahsilât servisimizde vatandaşlarımızın hizmetine girmiştir. Bu sistemle vatandaşlarımızın geçmiş borçlarına da taksit yapılabilme imkânı sağlamaktadır. 
Ayrıca; içme suyu ödemelerinizi, T.İş Bankası, T.Halk Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ve Garanti Bankası ile yapmış olduğumuz anlaşmalarla siz sevgili vatandaşlarımız otomatik ödeme talimatıyla yapacaklardır dedi.
Çok yakın bir zamandada tüm bu hizmetleri İnternet Üzerinden E-Belediye sistemiyle halkımıza ulaştıracağız.

7/22/2010 12:57:31 PM - 319 defa görüntülendi.
YORUMLAR

Yorum Formu

Ad Soyad 
E-Posta
Yorumunuz:  
Kalan karakter:
  • Yorumunuz incelendikten sonra kurallara uygunsa yayınlanacaktır
  • Bütün alanların doldurulması zorunludur
Hiç Yorum Yapılmamış

HAFTANIN VİDEOSU
KÖŞE YAZARLARI
Hikmet Öztürk

Arabayı Park ederken
Gülümser Uçman

İstop !!!
TarihteBugün
BunlarıBiliyormusunuz?
Yıllara göre ortalama alındığında her sene eşekler tarafından
Ana Sayfam Yap  /  Favorilerime Ekle  /  
Sitemize gönderilen materyallerin (resim, yazı, ses ve video görüntüleri) tamamından siteye ekleyen şahıs sorumludur, dolayısı ile Dortyolum.Com hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.
© 2006 - 2010 Dortyolum.Com - DÖRTYOL / HATAY
OKP