Beni Hatırla  
Dörtyol da Hain Saldırı

Bookmark and Share

Haber No : 1187
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özerliçay Mahallesi TOKİ Konutla rı önünde, görev devir teslimi yapan polis aracına, sahte plakalı kapalı kamyonetten uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, polis aracında bulunan memurlardan Ali Hacit Arat, Hasan Aslan ve Emre Yalçın hayatını kaybederken, Fatih Yıldız adlı polis memuru da ağır yaralandı. Yaralı polis hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.


Olayda ağır yaralanarak Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Fatih Yıldız'ın daha sonra Adana Balcalı hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı. edinilen bilgiye göre Fatih Yıldız’ın’da şehit olduğu öğrenildi. Şehit sayısı 4'e yükseldi.  Öte yandan, hastane önünde toplanan vatandaşlar terör örgütü aleyhine protestolarını sürdürdü. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede, askeri kuvvetlerin kırsal kesimlerde yoğunlaştırdığı operasyonlar sürüyor. Bölgeye, çevre il ve ilçelerden takviye kuvvetler sevk edildi.

Geçtiğimiz hafta Hakkâri Çukurca da terör örgütü tarafından şehit edilen Ayhan Say’ın gözyaşları arasında toprağa veren Dörtyollular 4 polis memurunun şehit edilmesiyle çılgına döndüler. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganlarıyla caddelerde yankılandığı sokaklarda binlerce kişi sokağa döküldü.
Provokatörlerin de araya girmesiyle sinirlenen grup önce emniyet binasında göz altında tutulan 3 kişinin kendilerine verilmesini istediler. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde vatandaşlar ve asker arasında arbede yaşandı.
Askerlerin yüzlerce kez havaya ateş açarak ve biber gazı kullanarak dağıttığı kalabalık ilçe de BDP ilçe binasını ve bazı güney doğu kökenli esnafların iş yerlerini ateşe verdiler.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gerginlik devam etti.

Olaya müdahale eden, MHP İl Başkanı Şefik Çirkin ve Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’nin gayretleri sonrasında grup sakinleştirilerek dağıtıldı.

İlçede gergin bekleyiş hala devam ediyor.

 

 

 

 

 

7/27/2010 10:35:42 AM - 3477 defa görüntülendi. 2 adet yorum yapılmış.
YORUMLAR

Yorum Formu

Ad Soyad 
E-Posta
Yorumunuz:  
Kalan karakter:
  • Yorumunuz incelendikten sonra kurallara uygunsa yayınlanacaktır
  • Bütün alanların doldurulması zorunludur
Yaşar Kazıcı8/3/2010 9:21:48 PM
Allah Şehit Polislerimizin Ailelerine Sabırlar Versin..
Cumaali Daskın7/27/2010 4:50:43 PM
Yapilan Hain ve Bolucu Saldiriyi Kiniyorum Sehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum Hayatimin 24 Yilini Dortyol/ Yesılkoyde Gecirdim Turk,kurt;arab,sunni ve Alevisiyle Beraber Yasadim Hic Bir Zaman Birbirimizi Ne İrk Nede İnanc Baglaminda Yargilamadik yada Hic Dusunmedik Yadaaklimiza Getirmedik Cunku Biliyoduk Bizler Canakkale De Yatan Ecdadin Torunlariyiz İslam Sentezinin Parcasiyiz Bizleri Birbirimize Dusuremeyecekler Gucleri Yetmeyecek Sevgılı Hemsehrilerim Lutfen Gokkusagigibi Birbirimize Kenetlenelim Culsuzlarin Oynuna Gelmeyelim
HAFTANIN VİDEOSU
KÖŞE YAZARLARI
Hikmet Öztürk

Arabayı Park ederken
Gülümser Uçman

İstop !!!
TarihteBugün
BunlarıBiliyormusunuz?
Kirpiler suda yüzer.
Ana Sayfam Yap  /  Favorilerime Ekle  /  
Sitemize gönderilen materyallerin (resim, yazı, ses ve video görüntüleri) tamamından siteye ekleyen şahıs sorumludur, dolayısı ile Dortyolum.Com hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.
© 2006 - 2010 Dortyolum.Com - DÖRTYOL / HATAY
OKP